Monday 9 February 2015

Povestea lui Black: Ultimul Yoyo-Samurai


In acest articol va vom depana povestea lui Tomonari “Black” Ishiguro, dublu campion mondial de yoyo, care si-a transformat visul copilariei intr-un stil de viata!

Povestea lui are toate elementele unui mit modern. A fost un copil obisnuit, fara talente deosebite sau cine stie ce perspective promitatoare… Pana in ziua cand a primit un yoyo! :) Chiar daca inceputul a fost greu, a perseverat exersand zilnic, gandindu-se ca a gasit acel ceva ce il va face faimos.

Totusi, chiar si dupa primul titlu de campion mondial, a descoperit ca viata sa nu s-a schimbat fundamental. Ceva trebuia schimbat, dar ce?  In cele din urma a decis ca stapanire la perfectie a unui yoyo nu trebuie sa-i fie singurul tel. Si-a propus sa schimbe fundamental modul in care oamenii vedeau yo-yoingul.

Dupa ce a trecut de teama si indoielile inerente oricarui inceput, Black duce lucrurile la nivelul urmator - dincolo de indemanare si stapanire de sine- pentru a se reinventa pe sine in acest proces, iar a-l privi in actiune este cel mai bun mod de a vedea yo-yoingul ridicat la nivel de arta!

Discursul sau ne reaminteste ca perseverenta, pasiunea si creativitatea ne imping dincolo de limitele gandirii conventionale, iar obstacolele ce le intalnim in cale nu sunt altceva decat etaloane ce masoara devenirea noastra ca oameni!

Daca si voi vreti sa perseverati si sa va perfectionati in acest domeniu, va invitam sa ne urmariti, revenim saptamanal cu noutati, povesti de succes si tutoriale despre Yoyo.

Oferta noastra de yoyo si nu numai, o gasiti aici