Sunday 13 March 2016

European Yoyo Championship 2016, editia a 7-a

Inceputul de primavara vine cu vesti bune! In luna martie, pe data de 19-20, in Praga, se desfasoara cea de-a saptea editie a celui mai important concurs european din cultura yoyoingului - European Yoyo Champinship sau EYYC.
Pentru aceasta editie echipa ceha si-a lansat un site prin care te tin la curent cu tot ce trebuie sa stii: EYYC-official site. 
Headlineuri evenimentului sunt confirmarea participarii campionilor mondiali John Ando si Shu Takada, dar si a altor membrii din echipa YoyoFactory: Gentry Stein, Hank Freeman, Riccardo Fraolini, Jakub Dekan, Taka (SpinGear), Ann Conoly, Palli Guðmundsson, Alec Campbell si Paolo Bueno.

 Premiile sunt asigurate de branduri "must have" cum sunt: YoyoFactory - categoria Platinum, YoyoStore, Yoyo Officer si Slusny- categoria Gold; Duncan, iYoyo.de si SpinGear- categoria Silver si Luftverk, YoyoExpert.com - categoria Bronze si multi alti.

In ceea ce priveste stilurile de joc, concursul e accesibil de la 1A pana 5A, chiar si 1A-open si categorii "libere" freestyle- artistic performance (AP), cea pentru juniori si cea pentru femei.

Din culise am aflat ca o sa ploua si cu petreceri de warmup (vineri), chillout (sambata) si una de inchidere duminica la Rock Caffe-ul din oras! Yummi...abia asteptam, un spin up pentru toti participanti, cine reprezinta Romania? :)