Thursday 22 March 2012

California State Yo-Yo Championship 2012


In data de 3 Martie s-a organizat in orasul Sacramento Campionatul de Yo-Yo 2012 al statului California - SUA. Coasta de Vest a SUA este foarte puternica in ceea ce priveste jucatorii sai, tot aici avandu-si sediul mai multe companii de renume din domeniu.

Premiile au spus tot despre anvergura evenimentului: suma totala impartita intre castigatori a fost de 5000 $ (16 000 RON). Cash!

In afara banilor, sponsorii au oferit multe premii in produse (yo-yo-uri). Pentru prima data la un contest aceste premii au fost scoase la licitatie. Desi la prima impresie nu pare prea frumos sa vinzi premiile, prin asta organizatorii au incercat de fapt sa gaseasca o cale de mijloc prin care sa multumeasca pe toata lumea. La contest-uri de asemenea nivel cei de pe podium sunt de regula jucatori sponsorizati si sa fim seriosi: cata nevoie au ei de aceste yo-yo-uri? Mai ales in cazul premiilor de la companii pe care oricum nu le-ar putea folosi din cauza contractului semnat cu propriul sponsor. Prin metoda licitatiei s-a incercat sa se multumeasca atat sponsorii cat si jucatorii si fanii. Vom vedea pe viitor daca aceasta abordare va fi preluata si de alte contest-uri.

N-a fost mare surpriza  pentru nimeni faptul ca Yuuki Spencer a luat locul I la categoria 1A. Pentru aceasta performanta el a castigat 1000$! Il puteti urmari mai jos si spuneti voi daca nu merita acesti bani.