Thursday 1 March 2012

Yo-Yo Video Contest Romania 2012



Saptamana aceasta s-a terminat cea de-a II-a editie a Yoyo Video Contest Romania - 2012.

Participantii au trebuit sa posteze pe Youtube un video de maxim 2 minute cu cele mai tari trick-uri pe care le pot realiza.
De data aceasta, playerii s-au putut inscrie in 2 categorii: avansati si incepatori,  lucru care arata ca organizatorii s-au gandit si la cei care s-au imprietenit recent cu aceasta jucarie.

Premiile oferite au fost mult mai mari fata de anul trecut! La incepatori premiul intai a constat intr-un YYF Speed Dial, la profesionisti intr-un YYF Supernova Splash iar premiul de popularitate a fost un YYF 888.


                   (YYF Speed Dial)                                                                                                        (YYF Supernova Splash)
      (YYF 888)
Jurizarea s-a facut de trei yo-yo playeri profesionisti din 3 tari diferite, asigurand astfel un sistem de punctare cat se poate de obiectiv. Premiul de popularitate s-a dat pentru video-ul care a strans cele mai multe like-uri pe Youtube - din pacate acest sistem de punctare nu reflecta neaparat realitatea.

Puteti vedea rezultatele finale, alte detalii precum si toate video-urile pe pagina de Facebook a evenimentului.

La urmatoarea editie speram sa ne gasiti si pe noi printre partenerii evenimentului.
Pana atunci, aveti mai jos video-urile celor doi castigatori la categoria incepatori si avansati. Felicitari Alex si felicitari Edi!



(Mihok Eduard - incepator)

Aici il puteti urmari pe Alex care a participat si castigat la categoria avansati.